Ben je op zoek naar een handig relatiegeschenk voor je zakenpartners? Dan vind je online zeker wat je zoekt. Er is een grote keuze aan promotionele artikelen en cadeau-ideeën rond kantoor en elektronica, die je kunt laten bedrukken met je eigen logo.

Welke artikelen zijn er in de categorie "Office & Electronics"?
Hier vind je een hele reeks klassiekers: balpennen en andere pennen, kalenders, maar ook lanyards, sleutelhangers en USB-sticks in alle variaties, vormen en kleuren. Er zijn ook veel andere gebruiksvoorwerpen voor het goed uitgeruste bureau, zoals plakbriefjes, linialen, magneten en rekenmachines. In deze categorie vind je ook schrijfmapjes, notitieboekjes en documenttassen, maar ook horloges van polshorloges tot wandklokken. Laat deze elektronische gadgets zoals computermuizen, muismatten of Powerbanks met je logo bedrukken. Er zijn ook praktische accessoires voor smartphones en tablets, zoals tablethoezen, koptelefoons en luidsprekers te vinden.

Hoe worden de artikelen van mijn logo voorzien?
Veel van de producten kunnen worden bedrukt of gegraveerd met je eigen logo. Afhankelijk van de waarde van het artikel moet je kiezen tussen een gekleurde en eerder in het oog springende opdruk en een elegante, discrete gravure. Producten zoals kalenders of plakbriefjes kunnen vaak individueel ontworpen worden. Hoogwaardige horloges, grote fotokalenders of andere elektronische apparaten worden meestal niet meer met één enkele afdruk gebrandmerkt. Bedrijven geven deze artikelen graag weg zonder reclame of in combinatie met een sticker op de verpakking of een kaartje, omdat de geschenken anders niet worden gebruikt.

Kantoorbenodigdheden bedrukken
Rotring, Ritter Pen en Troika; deze namen zijn onlosmakelijk verbonden met hoogwaardige relatiegeschenken - en vooral met een uitstekende kwaliteit. Grote voorraden stellen je in staat om te profiteren van onze gunstige inkoopvoorwaarden bij het online bestellen van deze kantoorbenodigdheden. Hoogwaardige schrijfwaren behoren vooral tot de merkpromotieartikelen die je kunt kopen voor je exclusieve klanten en zakenpartners. Hier heb je de mogelijkheid om deze kantoorartikelen te laten bedrukken. Omdat gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden zorgen voor een intensieve klantenbinding met een langdurig effect. Elke keer als de ontvanger van het cadeau naar de bedrukte mokken grijpt voor een slok koffie, springt jouw logo in het oog!

Altijd up-to-date met relatiegeschenken voor op kantoor
Met name de elektronische relatiegeschenken zijn onderhevig aan voortdurende veranderingen. Er zijn al verschillende conferentiemappen met tafelhouders of hoezen voor smartphones. Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn, zodat je klanten het promotieartikel met je logo kunnen gebruiken. Artikelen zoals horloges zijn ook onderhevig aan trends en Powerbanks moeten worden aangepast aan de toenemende energiebehoefte van de apparaten. Pas dan associëren klanten een positief gevoel met het promotieartikel en de gravure of bedrukking van je logo.