Waar jij het best je kantoorartikelen kan bestellen

Of je nou leiding hebt over een groot kantoor of ander bedrijf, of je nou ZZP’er bent, scholier of gewoon je eigen boekhouding bij moet houden: je hebt kantoorartikelen nodig. Waarschijnlijk sta je er niet op die manier bij stil, maar elke pen, elk potlood, gummetje en papiertje dat je gebruikt is natuurlijk een kantoorartikel. Daarom in deze blog, alles over kantoorartikelen.

De noodzakelijke

Als we alle kantoorartikelen willen toelichten, zijn we nog wel even bezig, maar de belangrijkste artikelen willen we je niet onthouden. Daarom benoemen we de belangrijkste kantoorartikelen even voor je.

Allereerst is dat natuurlijk papier. Denk aan kladblokken, printerpapier en flip-overvellen. Papier ga je altijd nodig hebben. Alle andere kantoorartikelen die echt noodzakelijk zijn, sluiten hierbij aan. Denk maar aan pennen, printer(inkt), perforators, nietmachines en correctierollers.

Pennen

Pennen zijn altijd en overal handig, alleen is het een gegeven dat de meeste pennen na een tijdje verdwijnen. Het is dan ook slim om hier een voorraadje van in te slaan. Je weet nooit wanneer je een pen nodig hebt. Hetzelfde geldt voor printerinkt. Juist wanneer je net dat belangrijke verslag uit moet printen is de inkt op. Een voorraad is geen overbodige luxe.

Waar je ook niet zonder kan, maar er niet zoveel van nodig hebt, zijn de perforator en nietmachine. Als het goed is, heb je aan één van beide voldoende. Geef ze een vaste plek, zodat je ze niet kwijtraakt. Daarentegen is het wel handig om een kleine voorraad correctierollers te hebben. Deze koop je vaak ook in een grotere verpakking, zodat je er altijd één bij de hand hebt.

Bestellen of naar de boekhandel?

Helaas gaat alles een keer op. Dat geldt natuurlijk ook voor je voorraad kantoorartikelen. En wat doe je dan? Weer naar de boekhandel, waar jouw favoriete pen net is uitverkocht? Voor bedrijven is online bestellen vaak veel makkelijker dan voor de consument.

Vaak kan je online alleen bestellen wanneer je een bedrijf hebt. Gelukkig is er nu ook een webwinkel die dit een stuk makkelijker maakt. Via kantoorartikelenexpress kan je als gewone consument ook bestellen. Geen gedoe en voor 17.00 uur besteld is ook nog eens morgen in huis!