Een vitrinekast kan voor veel opbergproblemen de oplossing zijn. Maar wat als je een collectie hebt die je tentoon wil stellen, maar wel netjes opgeborgen wil hebben? Het is slim om dan voor een glazen vitrinekast te kiezen. Wanneer je hiervoor kiest, zijn er veel opties. Een paar van deze opties hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Een glazen vitrinekast met verlichting

Wanneer je een collectie beeldjes hebt, is het natuurlijk wel zo leuk als je deze goed kan laten zien. Met een glazen vitrinekast ben je dan al een heel eind, maar een kast met verlichting geeft nog net wat extra sfeer aan het geheel. De verlichting die vaak wordt toegepast, is ledverlichting. Deze verlichting geeft een extra dimensie aan je glazen vitrinekast.

Een slot op de vitrinekast

Wanneer je een waardevolle collectie hebt, wil je deze uiteraard veilig bewaren. Het is dan makkelijk om de collectie ergens op te bergen, waar het in ieder geval niet in het zicht is. Dit is natuurlijk wel erg zonde van je spullen.

Dan is een glazen vitrinekast met een slot de uitkomst. Op deze manier kan jij je spullen tentoonstellen op de manier die je het liefst wil. Daarbij hoef je je niet meer druk te maken over de veiligheid van je spullen. Alles zit immers achter slot en grendel.

Glazen vitrinekast aan de muur

Bij een vitrinekast denken veel mensen gelijk aan een grote kast die veel ruimte inneemt. Wanneer je wat minder ruimte hebt, lijkt zo’n kast dan geen goede optie. Een vitrinekast aan de wand biedt dan oplossing. Doordat de glazen vitrinekast niet op de grond staat, oogt het geheel een stuk ruimtelijker. Het feit dat er glas wordt gebruikt in plaats van een robuust materiaal, zoals hout, helpt ook mee aan het ruimtelijke gevoel.

Enthousiast geworden?

Zie je het al helemaal voor je? Jouw collectie in de glazen vitrinekast zoals jij dat mooi vindt? Dan hebben wij nog een tip voor je. Bestel je vitrinekast snel en gemakkelijk online. Op deze manier heb je geen gedoe met ophalen, in elkaar zetten en andere vervelende bijkomstigheden. Je kan er zelfs voor kiezen om eerst langs te komen in de winkel en vervolgens online te bestellen.