Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@kantoorartikelenkopen.com
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 22.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vergeet dit niet bij het inrichten van je kantoor

woensdag 4 september 2019 14:09:23 Europe/Minsk

Ga je jouw kantoor inrichten? Dan is het belangrijk om een aantal zaken niet te vergeten. Denk hierbij aan een aantal praktische zaken en ook aan een VPS. Het is belangrijk om een goede internetverbinding te hebben die ook beschermd tegen malware en spyware. Het is belangrijk om te zorgen voor een goed en compleet kantoor.

Het juiste uitzicht

Het is belangrijk om je niet opgesloten te voelen in het kantoor. Het is belangrijk om mee te krijgen of het dag of nacht is. Het is goed om het bureau te richten naar het raam. Het is zo mogelijk om te genieten van het uitzicht. Het is inspirerend en het maakt het prettig om er te werken.

Volop daglicht

Het is ook belangrijk om voldoende daglicht te hebben in het kantoor. Kies een kantoor met grote ramen, daklichten en deuren om voldoende licht te krijgen in de kamer. Het is prettig en aangenaam om op die manier te werken in het kantoor. Naast het daglicht is het ook belangrijk om te zorgen voor voldoende lampen in het huis.

Groen in het kantoor

Het is fijn om een paar planten in het kantoor te plaatsen. Het kantoor zal helemaal tot leven komen. Het is ook aangetoond dat planten in het kantoor helpen bij de productiviteit. Daarnaast ziet het er natuurlijk mooi uit. Het kunnen bloemen zijn, groene planten en ook kunstplanten. Echte planten zijn het beste aangezien ze zorgen voor een gezonde dosis zuurstof in de kamer.

De juiste meubels

Het is goed om een mooi bureau te hebben in het kantoor. Kies ook voor een praktische en goede stoel. Het voorkomt veel rugpijn en zorgt voor een actieve houding achter het bureau. Het is ook mooi om vanachter een groot bureau te werken. Iedere ondernemer hoort een goed bureau te hebben.

Heeft u overwogen een vingerafdruk beveiligingsslot in uw huis te installeren, maar weet u niet zeker of dit de juiste keuze is? Dan moet u er zeker van zijn dat u de vele voordelen van dit type slot begrijpt.

Eens u de voordelen kent, dan zal u zien waarom het absoluut een slim idee is voor iedereen om dit type beveiligingsslot in uw huis te installeren. Hier zijn de meest dwingende redenen die u moet verstaan.

1. Het houdt mensen buiten die daar niet thuis horen - Het vingerafdruk slot werkt met vingerafdrukken van de mensen die in het huis wonen om deuren te openen. De deur gaat niet open voor iemand die probeert binnen te komen en daar niet thuis hoort.

Dit is een geweldige beveiligingsmethode om indringers buiten te houden. Als de indringer niet binnen kan komen vanwege het slot, dan zullen ze twee keer nadenken over een andere manieren om binnen te komen. Dat zal echter niet altijd het geval zijn, dus je moet ervoor zorgen dat je andere beveiligingsmethoden hebt die voorkomen dat ze binnenkomen, samen met het deurslot.

2. Kan worden gebruikt op alle deuren in uw huis - U kunt deze vingerafdruksloten gemakkelijk gebruiken op elke deur in uw huis die naar binnen of naar buiten leidt. Dit zorgt ervoor dat niet alleen uw voordeur helpt om indringers buiten te houden.

In plaats daarvan zult u gemoedsrust hebben wetende dat elke deur in uw huis beschermd is, dus er is een veel grotere kans dat de indringer nooit toegang tot uw huis krijgt.

3. Betaalbaar voor iedereen - Er zijn veel verschillende soorten vingerafdruksloten die in prijs variëren. Dit betekent dat iedereen gemakkelijk een deurslot kan vinden dat ze zich kunnen veroorloven.

Het kan zijn dat u wat tijd nodig hebt om naar uw verschillende opties te kijken, maar dat is sowieso van belang om een deurslot te vinden dat het beste werkt voor uw huis. Beveiliging hoeft niet echt duur te zijn, het moet alleen effectief zijn en met alle verschillende slot keuzes tegenwoordig, zal dit zeker geen probleem zijn.

Dit zijn de belangrijkste voordelen die van belang zijn voor u om te weten over de vingerafdruk beveiliging. Nu u deze voordelen kent, moet u beslissen of dit een deurslot is die u in uw huis wilt installeren.

Voor meer informatie over vingerafdruk
beveiligingsslot: www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

Wanneer is de keuze voor een lockerkast voor jou interessant?

woensdag 21 augustus 2019 15:57:23 Europe/Minsk

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten kasten op de markt terug te vinden dat het voor veel mensen erg lastig is geworden om een keuze te kunnen maken. Eén van de type kasten welke door de jaren heen razend populair is geworden is de zogenaamde 'lockerkast'. Het betreft hier een kast die zoals de naam reeds laat vermoeden over de uitstraling van een locker beschikt. De industrieel getinte look & feel van deze kast heeft het hart van menig aantal mensen door de jaren heen alvast aardig op hol doen slaan. Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van een dergelijke kast? Je komt er alles over te weten op deze pagina!

            Wanneer je op zoek bent naar een neutraal ogende kast

In eerste instantie valt het meteen op dat een lockerkast over een neutrale uitstraling beschikt. Dat is interessant, want op deze manier komt ze optimaal tot haar recht in nagenoeg elke stijl van interieur. In het merendeel van de gevallen wordt er evenwel voor gekozen om lockerkasten te integreren in een industrieel getint of een modern interieur. Dit gezegd hebbende hoeft echter niets een integratie in een klassiek of traditioneel getint interieur in de weg te staan, integendeel. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een neutraal ogende kast om in jouw interieur gebruik van te maken? Dan is het zeker en vast de moeite waard om daarvoor in de richting van een lockerkast te kijken.

            Wanneer je zowel een private als zakelijke kast wil bestellen

In eerste instantie kennen we de lockerkast uiteraard van haar aanwezigheid in zakelijke omgevingen. Het ging daarbij dan niet alleen om fabriekspanden, maar ook om bijvoorbeeld scholen en zelfs ziekenhuizen. De lockerkast bleek na verloop van tijd echter zo praktisch en populair te zijn dat steeds meer mensen ervoor kozen om ze gewoon in hun huis te plaatsen. Vandaag de dag behoren beide opties dus zonder probleem tot de mogelijkheden. Je kan een lockerkast in je private omgeving plaatsen, maar je kan er ook nog steeds zonder probleem op het werk gebruik van maken. Ondernemers overwegen dan ook nog steeds erg vaak om in bijvoorbeeld de kleedruimte van hun bedrijf een lockerkast te plaatsen.

            Indien je een kast met meerdere compartimenten wenst te kopen

Veel mensen beschikken over specifieke eisen voor wat de indeling van de door hen gewenste kast betreft. Deze eisen zijn lang niet altijd even eenvoudig in te willigen. Neem nu bijvoorbeeld de situatie waarin er nood is aan een kast bestaande uit verschillende, kleine compartimenten? Vaak dienen deze compartimenten dan ook nog eens individueel afgesloten te kunnen worden. Dat lijkt geen groot probleem te zijn, maar dat is het wel degelijk. Er zijn namelijk slechts een handvol kasten op de markt terug te vinden die daarin slagen. Je raadt het al, de lockerkast is er daar één van! Heb jij dus met andere woorden nood aan een kast welke is ingedeeld in meerdere compartimenten? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat een lockerkast ook voor jou kan betekenen!

 

Heb je behoefte aan een betaalbare lockerkast die ook nog eens van een strak design is voorzien? Bekijk dan het volledige aanbod op GigaMeubel.nl

Waarom SEO zo ontzettend belangrijk is

zaterdag 27 juli 2019 20:34:58 Europe/Minsk

Heb jij een website of webshop in je beheer? Dan weet je hoe belangrijk het is om voldoende verkeer te genereren. Als je niet voldoende bezoekers hebt zal je online platform nooit een succes worden. Om optimaal van je website te kunnen profiteren, zal je website eerst vindbaar moeten zijn. Oftewel, als iemand gebruik maakt van een zoekmachine en een onderwerp intikt dat gerelateerd is aan jouw bedrijf, dient jouw platform bovenaan te staan. Dit levert je namelijk ontzettend veel webverkeer op. Je maakt je website vindbaar door gebruik te maken van SEO. 

SEO

Hoe werkt SEO precies? Er zijn verschillende SEO-technieken. Om invloed uit te oefenen op de vindbaarheid van je website, dien je rekening te houden met de factoren waar Google en andere zoekmachines waarde aan hechten. Je kunt hierbij onder andere aan het aantal kwalitatieve linkverwijzingen denken, maar ook aan goede content. Er zijn tientallen verschillende factoren die invloed hebben op hoe hoog jouw website in Google en andere zoekmachines scoort. Het is niet alleen belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste technieken, maar je dient de technieken vervolgens ook nog correct toe te passen. Verschillende marketingbureaus maken gebruik van verschillende werkwijzes. Er zijn echter ook nog veel mensen in de branche die niet exact weten waar ze mee bezig zijn. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van verouderde linkbuilding technieken. Dit is erg gevaarlijk, aangezien dit tot negatieve kan leiden. Zo is Google bijvoorbeeld erg actief in het opsporen van websites die gebruik maken van blackhat methodes om bovenaan te komen. Wanneer je hierop betrapt wordt, krijg je een Google penalty. Het gevolg hiervan is dat je minder goed vindbaar wordt.

Het vinden van een geschikt marketingbureau

Er zijn veel marketingbureaus die nog gebruik maken van ouderwetse SEO-technieken. Gelukkig zijn er ook een aantal SEO-experts die wél weten wat ze doen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Webshuttle. Dit marketingbureau maakt gebruik van de nieuwste technieken. Als je voor Webshuttle of een vergelijkbaar marketingbureau kiest, kun je zeker zijn van resultaat. Dit is waar het uiteindelijk om draait als je in SEO investeert. Zodra jij eenmaal goed vindbaar bent, merk je dit direct aan het verkeer op je website. Meer bezoekers leidt vrijwel altijd tot een hogere omzet. Overigens zijn veel marketingbureaus ook in staat om het conversiepercentage te verhogen.

Waar je op moet letten bij kartonnen dozen

zaterdag 13 juli 2019 10:51:11 Europe/Minsk

Dozen zijn vaak van onderschat belang bij de bedrijfsvoering van nagenoeg ieder type bedrijf. Als je fysieke producten verkoopt, dan is het zo dat je inkoop vaak in dozen binnenkomt en de verkoop er weer in andere dozen uit gaat. Ook kunnen dozen een rol spelen bij de opslag van voorraad. Om deze reden loont het vaak om je hierin te verdiepen en de juiste doos voor jouw bedrijf te kiezen. In deze blog lees je meer over de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste dozen.

Afmetingen

Uiteraard zijn de afmetingen van belang: een te kleine doos gaat niet passen en in een te grote doos gaan je spullen schuiven of heb je opvulmateriaal nodig. Dit is uiteraard ook niet goed voor het milieu en je portemonnee (grote dozen zijn duurder). Passen je spullen precies in een standaard afmeting, dan is dat mooi meegenomen. Toch past het vaak beter in een doos op maat . Bovendien zijn dozen op maat vaak goedkoper, aangezien deze voor de leverancier minder opslagruimte in beslag nemen.

Kleur

Gebruik je de dozen enkel intern, of gaan de dozen ook naar klanten toe? Wat wil je uitstralen als bedrijf wanneer je de dozen naar klanten stuurt? Je zou kunnen overwegen om een bedrukte doos of een gekleurde doos te nemen. Vaak ziet een witte doos er ook representatiever uit dan een standaard bruine doos.

Kwaliteit

De kwaliteit van de dozen wordt voor het grootste deel bepaald door de kwaliteit van het karton. Afhankelijk van het gewicht van je producten moet je hierin keuzes maken. Je kan hier kiezen tussen dubbele en enkele golfen, waarbij de dubbele golf sterker (en vaak wat prijziger) is. Ook zijn er verschillende diktes in karton mogelijk.

Hoeveelheid

De hoeveelheid dozen die je bestelt is ook van invloed op de prijs. Het is in de regel zo dat wanneer je meer dozen koopt, de prijs per doos lager wordt. In de calculator van Superdoos kan je direct de prijs bepalen van 200 tot 5000 stuks. Kom je boven dit aantal, dan moet je even contact opnemen voor een scherpe offerte. Ga hier dus goed na hoeveel dozen je eigenlijk nodig hebt.

Een 3D printer kopen als ondernemer

donderdag 27 juni 2019 17:17:04 Europe/Minsk

Er zijn allerlei redenen voor een ondernemer om een 3D printer te kopen. Het is immers steeds aantrekkelijker om het ontwerp en productieproces op deze manier in de hand te houden. Alleen al vanwege de vele positieve ervaringen die door anderen gedeeld worden maken het aantrekkelijk om er zelf ook iets mee te willen. Het is in ieder geval wel belangrijk om een aantal zaken goed op orde te hebben. Aan de hand daarvan is dan goed te bepalen of een printer aanschaffen zakelijk slim is en welk model dat dan het best kan zijn.

Wat is het plan?
Een 3D printer kopen als ondernemer doe je altijd met een bepaald doel voor ogen. Dit is de reden om te willen investeren. Het is dus ook zo dat de printer die je kiest op basis van dit doel gekozen wordt. Wanneer je bijvoorbeeld een heel duidelijk ontwerp voor ogen hebt, dan kan dit met een specifieke printer al goed te doen zijn. Wil je echter de mogelijkheid hebben om prototypes en schaalmodellen te maken, dan is het vaak slim om juist een meer specifiek model te kiezen. Aan de hand daarvan kan je dan veel meer experimenteren.

Duurzame investeringen doen
Een 3D printer kopen is wel een flinke investering. Daar moet dus zakelijk wel goed over nagedacht worden. Daarom is het bijvoorbeeld slim om voor een zelfbouwprinter te kiezen. Dit zijn printers die zijn aan te passen aan de wensen die je hebt. Ook wanneer de wensen door de jaren heen veranderen kan dat aantrekkelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verandering in de producten die je aanbiedt. Het is dan wel zo gemakkelijk wanneer de printer hierin meekan. Alle reden om er dus ook veel aandacht aan te besteden om de juiste te vinden. Dit is voor de toekomst van belang.

Veel kennis opdoen
Om een 3D printer kopen net iets gemakkelijker te maken, is het slim om veel kennis op te doen. Kijk bijvoorbeeld naar de vele verschillende mogelijkheden die er zijn. Dat gaat dan bijvoorbeeld om de soorten printers. Het gaat ook om de soorten filament die er zijn. Daarnaast zijn zaken zoals bijvoorbeeld de software en de extra mogelijkheden belangrijk. Doe hier dus voldoende kennis over op. Wie echt alles wil leren kiest voor een zelfbouwprinter. Dan is ook direct te leren hoe de printers precies in elkaar zitten. Daar kan je als ondernemer veel voordeel van hebben op de langere termijn.

 

Meer informatie: 3d printer kit kopen?

De nieuwste opbergmogelijkheid: lockers

woensdag 12 juni 2019 17:14:52 Europe/Minsk

We kennen al langere tijd verschillende opbergmogelijkheden. Kasten, lades, banken en bedden met opbergruimtes en noem het maar op. Voor kantoren en andere plekken waren de opbergplekken wat beperkter. Op het magazijn en wat opbergkasten na, zijn er weinig opties. Daar komt nu steeds meer verandering in. In deze blog lichten wij de nieuwste mogelijkheid toe: het gebruik van lockers.

Het middelbare school gevoel

Sommigen van ons zullen bij het lezen van het woord lockers gelijk herinneringen van de middelbare school krijgen. In je kluisje de boeken stoppen die je niet nodig had en ze vervolgens vergeten als je ze wel nodig had. De lockers waar het hier om gaat, zijn enigszins vergelijkbaar. De nieuwste trend is echter het gebruik van mini-lockers.

Mini-lockers

In een mini-locker kan je wat minder spullen kwijt dan in een gewone locker, maar het is zeker niet minder handig. Denk bijvoorbeeld aan mini-lockers speciaal ontworpen voor smartphones. De ideale manier om je smartphone veilig op te bergen, bijvoorbeeld op het werk of tijdens een dagje weg. Ook in de klas op scholen worden deze smartphone-lockers gebruikt, zodat de leerlingen tijdens de les hun telefoon veilig op kunnen bergen.

Laptop-lockers

Er zijn naast mini-lockers voor smartphones ook lockers voor laptops. Ook deze lockers zijn ideaal in verschillende situaties. Deze kunnen bijvoorbeeld ook op scholen worden ingezet of in bedrijven waar mensen nog wel eens wisselen van laptop.

Het ideale is dat er ook laptop-lockers zijn, waarin je de laptop op kan laden. De lockers hebben meerdere vakken. In elk vak past één laptop en zit dan ook één stopcontact, waaraan de laptop opgeladen kan worden.

Materiaal

Een locker moet natuurlijk stevig zijn. Over het algemeen worden lockers daarom van staal gemaakt. De constructie wordt in elkaar gelast, zodat deze niet makkelijk stuk te krijgen is.

Mini-lockers met slot

Wanneer je ervoor kiest om mini-lockers aan te schaffen, dan wil je natuurlijk wel dat de spullen die je erin legt, goed beveiligd zijn. De mini-lockers zijn van Oudholland zijn daarom allemaal af te sluiten met een slot. Je hebt daarbij keuze uit een cilinderslot en een valgrendelslot. Op deze manier weet je zeker dat de spullen niet gestolen kunnen worden.

Hoe kies je een goede bureautafel?

woensdag 12 juni 2019 17:12:07 Europe/Minsk

Eens in de zoveel tijd is je bureau aan vervanging toe, gelukkig is dit niet zo vaak het geval. Wanneer je toe bent aan een nieuw bureau, wil je wel investeren in een goed bureau. Op deze manier kan je weer een aantal jaren vooruit. Daarom is het goed om van tevoren te onderzoek te doen naar welke bureautafel het best bij jou past. Wij geven je een aantal tips, waarmee je rekening kan houden tijdens het kiezen van een bureau. Uiteraard moet je uiteindelijk kiezen voor het bureau waarvan jij denkt dat je er het fijnst achter zal werken!

Tip 1: Houd rekening met de ruimte

Je wil natuurlijk een ruim bureau, maar je wil ook niet dat het teveel ruimte in beslag neemt. Er zijn dus twee soorten ruimten waar je rekening mee moet houden. Allereerst de ruimte die jij ter beschikking hebt voor je bureau.

Daarnaast moet je natuurlijk ook niet kiezen voor een klein bureau. Wanneer je bureau te klein is, kan je alsnog niet prettig werken. Je hebt dan onvoldoende ruimte voor bijvoorbeeld je papieren. Een groot bureau in een wat kleinere ruimte is soms de enige oplossing. Uiteindelijk gaat het erom dat jij voldoende ruimte hebt om lekker te werken.

Tip 2: Denk ergonomisch

Ergonomie, wie heeft het er tegenwoordig niet over. De verhouding van jou tot jouw werkomgeving wordt steeds belangrijker. En dat is niet zonder reden. Een gezonde werkomgeving zorgt voor minder gezondheidsklachten. Het is dus het overwegen waard om te kiezen voor een zit-sta bureau of een verstelbaar bureau. Bij een zit-sta bureau wissel je zittend en staand werken af, waardoor je je beter kunt focussen. Een verstelbaar bureau stel je zo af, dat het precies de juiste hoogte heeft voor jou.

Tip 3: kijk eens online!
Hoewel je een bureau moet kiezen dat bij je past, wil dat niet zeggen dat je niet online kan kijken. In een webshop is er vaak een uitgebreide toelichting bij het bureau dat je aanklikt. Daarbij wordt het bureau vaak bij je thuisbezorgd en soms ook voor je gemonteerd. Bij bijvoorbeeld bureaustoelexpress.nl heb je gratis verzending en krijg je ook advies op maat. Op deze manier weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

De opties van een glazen vitrinekast

woensdag 12 juni 2019 17:10:00 Europe/Minsk

Een vitrinekast kan voor veel opbergproblemen de oplossing zijn. Maar wat als je een collectie hebt die je tentoon wil stellen, maar wel netjes opgeborgen wil hebben? Het is slim om dan voor een glazen vitrinekast te kiezen. Wanneer je hiervoor kiest, zijn er veel opties. Een paar van deze opties hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Een glazen vitrinekast met verlichting

Wanneer je een collectie beeldjes hebt, is het natuurlijk wel zo leuk als je deze goed kan laten zien. Met een glazen vitrinekast ben je dan al een heel eind, maar een kast met verlichting geeft nog net wat extra sfeer aan het geheel. De verlichting die vaak wordt toegepast, is ledverlichting. Deze verlichting geeft een extra dimensie aan je glazen vitrinekast.

Een slot op de vitrinekast

Wanneer je een waardevolle collectie hebt, wil je deze uiteraard veilig bewaren. Het is dan makkelijk om de collectie ergens op te bergen, waar het in ieder geval niet in het zicht is. Dit is natuurlijk wel erg zonde van je spullen.

Dan is een glazen vitrinekast met een slot de uitkomst. Op deze manier kan jij je spullen tentoonstellen op de manier die je het liefst wil. Daarbij hoef je je niet meer druk te maken over de veiligheid van je spullen. Alles zit immers achter slot en grendel.

Glazen vitrinekast aan de muur

Bij een vitrinekast denken veel mensen gelijk aan een grote kast die veel ruimte inneemt. Wanneer je wat minder ruimte hebt, lijkt zo’n kast dan geen goede optie. Een vitrinekast aan de wand biedt dan oplossing. Doordat de glazen vitrinekast niet op de grond staat, oogt het geheel een stuk ruimtelijker. Het feit dat er glas wordt gebruikt in plaats van een robuust materiaal, zoals hout, helpt ook mee aan het ruimtelijke gevoel.

Enthousiast geworden?

Zie je het al helemaal voor je? Jouw collectie in de glazen vitrinekast zoals jij dat mooi vindt? Dan hebben wij nog een tip voor je. Bestel je vitrinekast snel en gemakkelijk online. Op deze manier heb je geen gedoe met ophalen, in elkaar zetten en andere vervelende bijkomstigheden. Je kan er zelfs voor kiezen om eerst langs te komen in de winkel en vervolgens online te bestellen. 

Zo vind jij een goede laptop!

woensdag 12 juni 2019 17:07:46 Europe/Minsk

Zo vind jij een goede laptop!

Ben je toe aan een nieuwe laptop? Of maak je de overstap van computer naar laptop? Dan is de keuze vast niet zo snel gemaakt. Er zijn verschillende laptops in allerlei soorten en maten. Het aanbod is zo groot, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Dat is erg begrijpelijk, want een laptop is niet goedkoop en daarom wil je graag een goede keuze maken. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, die het hopelijk wat makkelijker maken om te kiezen.

Tip 1: kies het geheugen

Het geheugen is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Je wilt immers voldoende opslagruimte hebben voor je bestanden. Het is daarom slim om als eerst te bedenken hoeveel geheugen je nodig denkt te hebben.

Tip 2: kies de grootte

Ga je de laptop vaak meenemen, bijvoorbeeld naar school, of ga je de laptop vrijwel alleen maar thuis gebruiken? Neem dit mee in je overwegingen als je de grootte van je laptop kiest. Ga je dagelijks naar school, dan is een kleiner en dus lichter model misschien makkelijker.

Tip 3: aanvullende eisen

Nu je het geheugen en de grootte hebt gekozen, is het tijd om je aanvullende eisen te bepalen. Wil je bijvoorbeeld een laptop van een bepaald merk, zoals een HP-laptop of maakt het je niet uit?

Tip 4: goedkoop is duurkoop

Wanneer je een laptop gaat kopen, weet je van tevoren al dat het niet goedkoop wordt. Een actie of aanbieding is altijd leuk. Het is daarom altijd slim om te kijken of de laptop die jij op het oog hebt in de aanbieding komt bij een bedrijf.

Daarnaast is te goedkoop ook niet goed. Een laptop van €300,- is niet onmogelijk en ook niet per definitie slecht, maar houd er wel rekening mee dat je voor deze prijs minder krijgt dan een wat duurdere computer. Een goedkope laptop is niet per definitie de beste keuze, want wie kent het gezegde niet: goedkoop is duurkoop.

Tip 5: blijf filteren

Hoe meer je filtert, hoe minder laptops er over blijven. Als je dit blijft doen, dan blijft er vanzelf nog maar 1 laptop over. Controleer wel of dit echt de laptop voor jou is en wees realistisch in je filters. 

  1. 1
  2. 2
  3. 3