Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@kantoorartikelenkopen.com
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 22.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*

Relatiegeschenken voor iedere zakelijke gelegenheid

maandag 20 mei 2019 14:32:22 Europe/Minsk

Ben je op zoek naar een handig relatiegeschenk voor je zakenpartners? Dan vind je online zeker wat je zoekt. Er is een grote keuze aan promotionele artikelen en cadeau-ideeën rond kantoor en elektronica, die je kunt laten bedrukken met je eigen logo.

Welke artikelen zijn er in de categorie "Office & Electronics"?
Hier vind je een hele reeks klassiekers: balpennen en andere pennen, kalenders, maar ook lanyards, sleutelhangers en USB-sticks in alle variaties, vormen en kleuren. Er zijn ook veel andere gebruiksvoorwerpen voor het goed uitgeruste bureau, zoals plakbriefjes, linialen, magneten en rekenmachines. In deze categorie vind je ook schrijfmapjes, notitieboekjes en documenttassen, maar ook horloges van polshorloges tot wandklokken. Laat deze elektronische gadgets zoals computermuizen, muismatten of Powerbanks met je logo bedrukken. Er zijn ook praktische accessoires voor smartphones en tablets, zoals tablethoezen, koptelefoons en luidsprekers te vinden.

Hoe worden de artikelen van mijn logo voorzien?
Veel van de producten kunnen worden bedrukt of gegraveerd met je eigen logo. Afhankelijk van de waarde van het artikel moet je kiezen tussen een gekleurde en eerder in het oog springende opdruk en een elegante, discrete gravure. Producten zoals kalenders of plakbriefjes kunnen vaak individueel ontworpen worden. Hoogwaardige horloges, grote fotokalenders of andere elektronische apparaten worden meestal niet meer met één enkele afdruk gebrandmerkt. Bedrijven geven deze artikelen graag weg zonder reclame of in combinatie met een sticker op de verpakking of een kaartje, omdat de geschenken anders niet worden gebruikt.

Kantoorbenodigdheden bedrukken
Rotring, Ritter Pen en Troika; deze namen zijn onlosmakelijk verbonden met hoogwaardige relatiegeschenken - en vooral met een uitstekende kwaliteit. Grote voorraden stellen je in staat om te profiteren van onze gunstige inkoopvoorwaarden bij het online bestellen van deze kantoorbenodigdheden. Hoogwaardige schrijfwaren behoren vooral tot de merkpromotieartikelen die je kunt kopen voor je exclusieve klanten en zakenpartners. Hier heb je de mogelijkheid om deze kantoorartikelen te laten bedrukken. Omdat gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden zorgen voor een intensieve klantenbinding met een langdurig effect. Elke keer als de ontvanger van het cadeau naar de bedrukte mokken grijpt voor een slok koffie, springt jouw logo in het oog!

Altijd up-to-date met relatiegeschenken voor op kantoor
Met name de elektronische relatiegeschenken zijn onderhevig aan voortdurende veranderingen. Er zijn al verschillende conferentiemappen met tafelhouders of hoezen voor smartphones. Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn, zodat je klanten het promotieartikel met je logo kunnen gebruiken. Artikelen zoals horloges zijn ook onderhevig aan trends en Powerbanks moeten worden aangepast aan de toenemende energiebehoefte van de apparaten. Pas dan associëren klanten een positief gevoel met het promotieartikel en de gravure of bedrukking van je logo.

EEN VLAGGENMAST, HET IDEALE VISITEKAARTJE VOOR JE BEDRIJF

vrijdag 17 mei 2019 13:12:39 Europe/Minsk

Wat je als bedrijf ook vervaardigt - service of product - het is altijd zaak je waren aan te prijzen. Dat daarbij de kwaliteit van je product voorop staat is logisch, maar dat is nooit genoeg. Het is een absolute vereiste om je bedrijf te promoten en daarbij kun je beschikken over vele middelen. Je kunt daarbij denken aan je eigen website, adverteren op sociale media, reclame via krant of tijdschriften. Maar ook aan promotie-materiaal als reclamefolders, stickers en visitekaartjes. Afhankelijk van je doelgroep en je budget voor marketing & publiciteit moet elk bedrijf daarin keuzes maken. 

Er is daarbij één promotie-middel dat op geen enkel budget zou mogen ontbreken en dat is een vlaggenmast plaatsen bij je bedrijfspand. Het plaatsen van een vlaggenmast of eventueel meerdere vlaggenmasten is een relatief goedkope investering, die meerdere voordelen biedt. 

Identificatie en presentatie 

We gebruiken een vlag voor vele doeleinden, maar vooral om ergens uitdrukking aan te geven of onze medemens ergens op te wijzen. Soms is het om iets te vieren. Andere keren is het om iets te herdenken. De Nederlandse vlag onderstreept onze nationaliteit, een clubvlag identificeert onze favoriete voetbalploeg.

Naast deze functies, is een vlag ook een ideaal middel om je bedrijf te presenteren. Een vlag is het beste visitekaartje voor je kantoor of bedrijf.

Zichtbaarheid

De vlaggenmast is er uiteraard om de vlag zo hoog mogelijk vóór je bedrijf in de wind te hangen. Het gaat daarbij om een unieke vlag met je bedrijfslogo en je eigen bedrijfskleuren. Een hoge vlag in het landschap is vaak het eerste wat de voorbijganger ziet. Zeker in ons polderlandschap, waar we vroeger al van torenspits naar torenspits reisden. Goed geplaatst, is een bedrijfsvlag vanuit alle windrichtingen zichtbaar en maakt het niet uit of de potentiële klant passeert in de auto, op de fiets of te voet. Je wordt zeker gespot en ook steeds weer. 

Houdbaarheid

Daar waar je folders, visitekaartjes en andere reclame-materiaal weggeeft, blijft de vlag en de vlaggenmast een vast onderdeel van je bedrijf, een verlengstuk van je onderneming. Het zet als het ware de puntjes op de i van je bedrijf. Zonder een vlaggenmast is je kantoor- of bedrijfspand vaak niets meer dan dat, een kantoor- of bedrijfspand.

Afhankelijk van je budget en je wensen zijn er vlaggenmasten te leveren van verschillende materialen: polyester, aluminium en hout. Alle van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. De hoogte is uiteraard afhankelijk van de bedrijfsconstructie, maar de mast kan in vele lengten worden geleverd. 

Daarnaast zijn altijd extra wensen te vervullen, zoals het plaatsen van verlichting, zodat de vlag ook ’s-avonds en ’s-nachts goed zichtbaar is. Zo ook is er de mogelijkheid om een baniermast te laten plaatsen. De banier is een ingelijste vlag die aan zowel de boven- als de onderkant vast zit, zodat de vlag nooit wappert of juist stilvalt. Daarnaast kun je naast de bedrijfsvlag een extra wimpel overwegen, een wimpel van de provincie waar je bent gevestigd of een die je zelf wilt laten bedrukken. 

De expert

E zijn professionals die alles weten van het vlaggenmast plaatsen. In overleg met hen kan aan elke wens worden voldaan: waar de vlaggen het beste te plaatsen, de lengte van de mast, de grootte van de vlag, tips voor de logo’s en kleuren, de beste materiaal-keuze, het wel of niet plaatsen van verlichting. Dat geldt zowel voor grote als kleine bedrijven, zo ook voor bedrijven die uit verschillende takken bestaan en dus behoefte hebben aan raad bij het plaatsen van meerdere vlaggenmasten rondom het kantoor of bedrijf. Voor meer informatie: https://www.vlaggenunie.nl

3 tips om een productieve werksfeer te creëren

vrijdag 10 mei 2019 14:33:58 Europe/Minsk

Je herkent het vast wel. Elke dag begin je slaperig met een kop koffie achter je beeldscherm. Wanneer je eindelijk wakker bent geworden, ga je er hard tegenaan. Dan is de lunchpauze en daarna vliegt de middag voorbij. Als mens hebben we de neiging een bepaald ritueel voor onszelf te creëren. Daar is op zich niets mis mee, maar op de lange duur kan het leiden tot een vervelende sfeer. De kans is namelijk groot dat je belandt in een sleur als je telkens hetzelfde ritueel uitvoert. Gelukkig kun je makkelijk kleine aanpassingen maken waardoor er weer een productieve werksfeer ontstaat - voor jou én je collega’s! Met mijn tips zullen jouw dagen niet meer in elkaar overlopen.

Tip 1. Een goed werkstation

Je kent het gezegde misschien wel: een goede voorbereiding is het halve werk. Ik heb mijn eigen variant daarop gemaakt. Ik ben van mening dat een goede basis het halve werk is om een productieve werksfeer te creëren. Met een goede basis bedoel ik dus een degelijk werkstation. De exacte invulling hiervan kan natuurlijk per beroep verschillen. Aangezien een groot deel van Nederland op een kantoor werkt, neem ik dat als voorbeeld.

Wanneer je iedere dag achter de computer kruipt, dan is een goed bureau en een degelijke bureaustoel van groot belang. Dankzij een goede bureaustoel neem je bijvoorbeeld automatisch de juiste houding aan. Je rug wordt niet meer belast en dat heeft vervolgens weer positieve effecten. Niet alleen zit je comfortabeler, je zult ook productiever aan de slag gaan. Daarom is een goed werkstation mijn eerste tip! Persoonlijk kan ik deze webshop aanraden als je dringend een bureaustoel van kwaliteit nodig hebt.

Tip 2. Ruimte voor plezier

Dit is een lastige, maar ik geef het je toch mee. Naast het werken moet er op de werkvloer ook ruimte zijn voor plezier. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar daar word je uiteindelijk wel productiever van. De reden? Als jij je gewaardeerd en goed op je plek voelt, dan doe je gelijk al iets meer je best. Bovendien is het soms ook beter om even afstand te nemen van het werk. Maak even een wandelingetje naar het koffiezetapparaat en klets wat met collega’s. Vervolgens kijk je weer met een nieuwe, frisse blik naar het werk waar je eerst niet doorheen kwam. Voor een productieve werksfeer op de lange termijn is dus ruimte voor plezier tevens erg belangrijk!

Tip 3. Succesverhalen delen en vieren

Ten slotte wil ik je een tip meegeven die door menig manager of bedrijfseigenaar wel eens vergeten wordt: deel én vier de succesverhalen van het bedrijf. Het is een natuurlijke wens om te weten dat je werk gewaardeerd wordt. Jij wilt immers gewaardeerd worden. Wanneer de succesverhalen van het bedrijf als geheel worden gedeeld met iedereen en ook gevierd, dan heeft dat positieve invloeden op de algehele werksfeer. Het achterliggende idee is dat men nog een keer zoiets wil vieren. Daarom zal iedereen toch weer even beter zijn best doen. Zo kun je dus ook een productieve werksfeer creëren.

Het komt er eigenlijk op neer dat we soms vergeten binnen een bedrijf dat we allemaal mensen zijn. Als je af en toe aan de mensen achter de nummertjes denkt, dan wordt dit aanzienlijk gewaardeerd!

 

 

 

SEO bureaustoel

Meta description

Met mijn tips zullen de dagen niet meer in elkaar overlopen. Nee, jij creëert eenvoudig een productieve werksfeer! Zo helpt een goede bureaustoel al.

Een origineel kerstpakket kopen voor je personeel

maandag 6 mei 2019 17:07:41 Europe/Minsk

Het belonen van je personeel is zo nu en dan belangrijk. Mensen vinden het fijn als zij gewaardeerd worden en gaan hierdoor met meer plezier naar hun werk toe. Dit zorgt uiteindelijk ook voor betere prestaties op de werkvloer en dat is natuurlijk wat jij als werkgever wilt zien. Juist daarom is het belangrijk om zo nu en dan een bonus te geven als je werknemers het goed doen. Wat ook absoluut een aanrader is, is het organiseren van een teamuitje. Met een teamuitje kan je laten zien dat je het personeel waardeert, buiten dat groeit iedereen hierdoor ook meer naar elkaar toe. Een andere manier om te laten zien dat jij je personeel waardeert is door het geven van een kerstpakket. Sterker nog, dit mag je absoluut niet vergeten.

Mocht jij als werkgever zijnde geen kerstpakket geven, dan wordt dit gezien als raar. Je toont absoluut niet aan dat jij je personeel waardeert. Mocht jij wel een kerstpakket willen aanschaffen, dan zijn er genoeg mogelijkheden op het internet. Op het internet vind je namelijk enorm veel aanbieders die geweldige kerstpakketten verkopen. Je vindt hier enorm veel soorten kerstpakketten voor verschillende prijzen. Mocht jij op zoek zijn naar een bepaald kerstpakket, dan ga je dit gegarandeerd vinden. Er zijn namelijk kerstpakketten te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Zo heb je kerstpakketten met leuke spullen voor in huis maar ook kerstpakketten met lekker eten erin. Vind jij het leuk om je personeel een fles wijn te geven, dan kan dat uiteraard ook.

Traditie

Kerstpakketten aanschaffen voor je personeel is natuurlijk niet verplicht. Echter is dit in Nederland wel een traditie. Zorg er daarom voor dat je met een origineel kerstpakket komt om je personeel mee te verrassen. Mocht jij echt een origineel kerstpakket willen geven, dan hoef jij absoluut niet veel geld kwijt te zijn. Kerstpakketten beginnen al rond de €10 per stuk. Je kunt het natuurlijk ook een stuk gekker maken. Er zijn namelijk ook kerstpakketten die duurder dan €50 per stuk zijn. Het is aan jou om hierin een goede keuze te maken. Het is in ieder geval verstandig om van tevoren een budget te bepalen.

Betrouwbare aanbieder

Het vinden van een betrouwbare aanbieder is absoluut belangrijk bij het kopen van kerstpakketten. Stel je voor dat jij de pakketten naar de adressen van je personeel laat sturen, dan zou het natuurlijk erg vervelend zijn als deze niet op tijd aankomen. Een kerstpakket geven na de kerst, dat kan natuurlijk echt niet. Kijk daarom goed op websites waarop je de mogelijkheid hebt om bepaalde aanbieders met elkaar te vergelijken. Uiteraard is het ook verstandig om recensies te lezen. Als een aanbieder namelijk echt slecht is, dan is de kans zeer groot dat veel mensen een negatieve recensie hebben achtergelaten. De kans dat je dan bij een goede aanbieder uitkomt wordt al meteen een stuk groter. Buiten dat is de kans dat je te veel betaald ook een stuk kleiner als jij ervoor kiest om van te voren goed onderzoek te doen.

Het bestellen van Makro kerstpakketten

maandag 6 mei 2019 14:12:32 Europe/Minsk

Ieder jaar worden er weer een hoop kerstpakketten uitgedeeld door bedrijven. In Nederland is het namelijk een soort van traditie geworden dat bedrijven voor de kerstperiode een kerstpakket samenstellen voor hun personeel. Veel bedrijven kiezen er echter voor om de kerstpakketten kant en klaar in te kopen. Op deze manier hoeft er niet veel aandacht meer besteed te worden aan de inhoud en de verpakking van het kerstpakket. Het blijft echter wel van groot belang dat je een beetje oplet wat er precies in de pakketten zit. Het moet natuurlijk wel interessant zijn voor het personeel. Een bekend bedrijf dat kerstpakketten aanbiedt is bijvoorbeeld Makro Kerstpakketten.

Waarom wordt er zo vaak voor Makro Kerstpakketten gekozen?

Makro Kerstpakketten bestellen is een bekende keuze. Het bedrijf staat bekend als betrouwbaar, waardoor het voor bedrijven een veilige keuze is. Bovendien heeft deze aanbieder ook een hoop verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Hierdoor is er voor ieder soort bedrijf wel een geschikt kerstpakket te vinden. Je kunt er ook veel interessante losse kerstpakketten bestellen. Dit is ideaal als je het belangrijk vindt dat er persoonlijke cadeaus gegeven worden. Voor kleinere bedrijven is het bestellen van losse kerstpakketten bijvoorbeeld een zeer goede optie. Het grote aanbod van dit bedrijf maakt het bijzonder eenvoudig om geschikte cadeaus te vinden.

Een scherpe prijs

Een ander voordeel van het bedrijf Makro Kerstpakketten is dat je er voor een scherpe prijs al een mooi kerstpakket kunt bestellen. Er zijn veel verschillende pakketten, waardoor er voor ieder budget wel een geschikte keuze te vinden is. De pakketten zijn allemaal relatief goedkoop geprijsd. Of je nou een groot budget te besteden hebt of het liefst zo min mogelijk uitgeeft, bij dit bedrijf zijn er altijd wel een aantal geschikte kerstpakketten te vinden. Het is daarom geen slecht idee om je kerstpakketten dit jaar bij Makro te bestellen. Op deze manier kun je absoluut zeker zijn van de beste pakketten, waardoor jij je personeel weer aangenaam kunt verrassen. Het kerstpakket is natuurlijk een fantastisch middel om je waardering te laten blijken.

Waar moet je op letten?

Makro Kerstpakketten maakt het bestellen van mooie kerstpakketten een stuk eenvoudiger, maar er zijn nog wel een aantal dingen waarop je moet letten. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om vooraf te bepalen wat voor budget je kunt besteden aan de kerstpakketten. Ook is het een goed idee om na te gaan wat voor pakketten het meest geschikt zijn voor je personeelsleden. Hebben bepaalde personeelsleden een allergie? Als dit bekend bij je is, dan is het verstandig om voor deze personeelsleden een ander pakket samen te stellen. Zo kun je er zeker van zijn dat iedereen tevreden is met zijn of haar kerstpakket!

Voor de meeste bedrijven is de periode rondom de kerst een prachtige periode. Vind jij het belangrijk dat je personeelsleden een mooie kerst hebben en wil je hier graag een steentje aan bijdragen? Dan is het een goed idee om voldoende aandacht te besteden aan het uitkiezen van een mooi kerstpakket.

Benodigdheden voor jouw kantoor in huis

donderdag 11 april 2019 15:50:47 Europe/Minsk

Veel mensen beginnen hun eigen bedrijf tegenwoordig. Als ondernemers net beginnen hebben zij vaak nog geen budget voor een kantoor buitens huis. Dit betekent dus dat zij vanuit huis moeten gaan werken. Normaliter hoef je er niet aan te denken wat je allemaal voor spullen op kantoor nodig hebt, want dit ligt er meestal al. Als je thuis werkt moet je dit allemaal zelf kopen en moet je er dus wel aan gaan denken. Lees verder als je hier meer over wilt weten.

Opslag

We beginnen met de benodigdheden om jouw spullen op te slaan. Hierbij kan je dus denken aan mappen, dozen, ordners en natuurlijk scheidingsstroken. Hoe meer je print, hoe meer je moet opslaan. Ik zou er dus altijd rekening mee houden dat je veel meer opslag krijgt en zo ook op spullen indeelt. Moet jij al deze opslagspullen nog aanschaffen? Koop dit dan snel met de actiecode van Hema.

Meubilair

Ten tweede is goed meubilair eigenlijk de basis van je kantoor. Elk kantoor heeft een goede stoel en een bureau. Ik raad aan om hier niet op te besparen aangezien dit erg belangrijk is. Je ziet hier namelijk wel 8 uur per dag. Verder kan je je kantoor nog opvullen met ander meubilair. Dit hang er natuurlijk ook vanaf of je veel afspraken op kantoor gaat krijgen. Als dit het geval is zou ik wel een zithoekje creëren.

 

Nog meer kantoorartikelen

Naast het bovenstaande, heeft elk kantoor natuurlijk nog veel meer spullen. Dit zijn vaak wat kleinere spullen zoals post-its, pennen, potloden, nietmachine en ga zo maar door. Schaf ook al deze artikelen aan, want niets is zo irritant als wanneer je iets wilt gebruiken maar het is er niet.