Wij zijn te bereiken op: 030-3050073
info@kantoorartikelenkopen.com
Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 22.00
tick1 Voor 15:00 besteld morgen in huis. *
tick1Goedkoopste van Nederland !!!
tick1 Grote aantallen vraag offerte aan
tick1 Gratis verzending*
  1. 1
  2. 2

Waar je op moet letten bij kartonnen dozen

zaterdag 13 juli 2019 10:51:11 Europe/Minsk

Dozen zijn vaak van onderschat belang bij de bedrijfsvoering van nagenoeg ieder type bedrijf. Als je fysieke producten verkoopt, dan is het zo dat je inkoop vaak in dozen binnenkomt en de verkoop er weer in andere dozen uit gaat. Ook kunnen dozen een rol spelen bij de opslag van voorraad. Om deze reden loont het vaak om je hierin te verdiepen en de juiste doos voor jouw bedrijf te kiezen. In deze blog lees je meer over de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste dozen.

Afmetingen

Uiteraard zijn de afmetingen van belang: een te kleine doos gaat niet passen en in een te grote doos gaan je spullen schuiven of heb je opvulmateriaal nodig. Dit is uiteraard ook niet goed voor het milieu en je portemonnee (grote dozen zijn duurder). Passen je spullen precies in een standaard afmeting, dan is dat mooi meegenomen. Toch past het vaak beter in een doos op maat . Bovendien zijn dozen op maat vaak goedkoper, aangezien deze voor de leverancier minder opslagruimte in beslag nemen.

Kleur

Gebruik je de dozen enkel intern, of gaan de dozen ook naar klanten toe? Wat wil je uitstralen als bedrijf wanneer je de dozen naar klanten stuurt? Je zou kunnen overwegen om een bedrukte doos of een gekleurde doos te nemen. Vaak ziet een witte doos er ook representatiever uit dan een standaard bruine doos.

Kwaliteit

De kwaliteit van de dozen wordt voor het grootste deel bepaald door de kwaliteit van het karton. Afhankelijk van het gewicht van je producten moet je hierin keuzes maken. Je kan hier kiezen tussen dubbele en enkele golfen, waarbij de dubbele golf sterker (en vaak wat prijziger) is. Ook zijn er verschillende diktes in karton mogelijk.

Hoeveelheid

De hoeveelheid dozen die je bestelt is ook van invloed op de prijs. Het is in de regel zo dat wanneer je meer dozen koopt, de prijs per doos lager wordt. In de calculator van Superdoos kan je direct de prijs bepalen van 200 tot 5000 stuks. Kom je boven dit aantal, dan moet je even contact opnemen voor een scherpe offerte. Ga hier dus goed na hoeveel dozen je eigenlijk nodig hebt.

Een 3D printer kopen als ondernemer

donderdag 27 juni 2019 17:17:04 Europe/Minsk

Er zijn allerlei redenen voor een ondernemer om een 3D printer te kopen. Het is immers steeds aantrekkelijker om het ontwerp en productieproces op deze manier in de hand te houden. Alleen al vanwege de vele positieve ervaringen die door anderen gedeeld worden maken het aantrekkelijk om er zelf ook iets mee te willen. Het is in ieder geval wel belangrijk om een aantal zaken goed op orde te hebben. Aan de hand daarvan is dan goed te bepalen of een printer aanschaffen zakelijk slim is en welk model dat dan het best kan zijn.

Wat is het plan?
Een 3D printer kopen als ondernemer doe je altijd met een bepaald doel voor ogen. Dit is de reden om te willen investeren. Het is dus ook zo dat de printer die je kiest op basis van dit doel gekozen wordt. Wanneer je bijvoorbeeld een heel duidelijk ontwerp voor ogen hebt, dan kan dit met een specifieke printer al goed te doen zijn. Wil je echter de mogelijkheid hebben om prototypes en schaalmodellen te maken, dan is het vaak slim om juist een meer specifiek model te kiezen. Aan de hand daarvan kan je dan veel meer experimenteren.

Duurzame investeringen doen
Een 3D printer kopen is wel een flinke investering. Daar moet dus zakelijk wel goed over nagedacht worden. Daarom is het bijvoorbeeld slim om voor een zelfbouwprinter te kiezen. Dit zijn printers die zijn aan te passen aan de wensen die je hebt. Ook wanneer de wensen door de jaren heen veranderen kan dat aantrekkelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verandering in de producten die je aanbiedt. Het is dan wel zo gemakkelijk wanneer de printer hierin meekan. Alle reden om er dus ook veel aandacht aan te besteden om de juiste te vinden. Dit is voor de toekomst van belang.

Veel kennis opdoen
Om een 3D printer kopen net iets gemakkelijker te maken, is het slim om veel kennis op te doen. Kijk bijvoorbeeld naar de vele verschillende mogelijkheden die er zijn. Dat gaat dan bijvoorbeeld om de soorten printers. Het gaat ook om de soorten filament die er zijn. Daarnaast zijn zaken zoals bijvoorbeeld de software en de extra mogelijkheden belangrijk. Doe hier dus voldoende kennis over op. Wie echt alles wil leren kiest voor een zelfbouwprinter. Dan is ook direct te leren hoe de printers precies in elkaar zitten. Daar kan je als ondernemer veel voordeel van hebben op de langere termijn.

 

Meer informatie: 3d printer kit kopen?

De nieuwste opbergmogelijkheid: lockers

woensdag 12 juni 2019 17:14:52 Europe/Minsk

We kennen al langere tijd verschillende opbergmogelijkheden. Kasten, lades, banken en bedden met opbergruimtes en noem het maar op. Voor kantoren en andere plekken waren de opbergplekken wat beperkter. Op het magazijn en wat opbergkasten na, zijn er weinig opties. Daar komt nu steeds meer verandering in. In deze blog lichten wij de nieuwste mogelijkheid toe: het gebruik van lockers.

Het middelbare school gevoel

Sommigen van ons zullen bij het lezen van het woord lockers gelijk herinneringen van de middelbare school krijgen. In je kluisje de boeken stoppen die je niet nodig had en ze vervolgens vergeten als je ze wel nodig had. De lockers waar het hier om gaat, zijn enigszins vergelijkbaar. De nieuwste trend is echter het gebruik van mini-lockers.

Mini-lockers

In een mini-locker kan je wat minder spullen kwijt dan in een gewone locker, maar het is zeker niet minder handig. Denk bijvoorbeeld aan mini-lockers speciaal ontworpen voor smartphones. De ideale manier om je smartphone veilig op te bergen, bijvoorbeeld op het werk of tijdens een dagje weg. Ook in de klas op scholen worden deze smartphone-lockers gebruikt, zodat de leerlingen tijdens de les hun telefoon veilig op kunnen bergen.

Laptop-lockers

Er zijn naast mini-lockers voor smartphones ook lockers voor laptops. Ook deze lockers zijn ideaal in verschillende situaties. Deze kunnen bijvoorbeeld ook op scholen worden ingezet of in bedrijven waar mensen nog wel eens wisselen van laptop.

Het ideale is dat er ook laptop-lockers zijn, waarin je de laptop op kan laden. De lockers hebben meerdere vakken. In elk vak past één laptop en zit dan ook één stopcontact, waaraan de laptop opgeladen kan worden.

Materiaal

Een locker moet natuurlijk stevig zijn. Over het algemeen worden lockers daarom van staal gemaakt. De constructie wordt in elkaar gelast, zodat deze niet makkelijk stuk te krijgen is.

Mini-lockers met slot

Wanneer je ervoor kiest om mini-lockers aan te schaffen, dan wil je natuurlijk wel dat de spullen die je erin legt, goed beveiligd zijn. De mini-lockers zijn van Oudholland zijn daarom allemaal af te sluiten met een slot. Je hebt daarbij keuze uit een cilinderslot en een valgrendelslot. Op deze manier weet je zeker dat de spullen niet gestolen kunnen worden.

Hoe kies je een goede bureautafel?

woensdag 12 juni 2019 17:12:07 Europe/Minsk

Eens in de zoveel tijd is je bureau aan vervanging toe, gelukkig is dit niet zo vaak het geval. Wanneer je toe bent aan een nieuw bureau, wil je wel investeren in een goed bureau. Op deze manier kan je weer een aantal jaren vooruit. Daarom is het goed om van tevoren te onderzoek te doen naar welke bureautafel het best bij jou past. Wij geven je een aantal tips, waarmee je rekening kan houden tijdens het kiezen van een bureau. Uiteraard moet je uiteindelijk kiezen voor het bureau waarvan jij denkt dat je er het fijnst achter zal werken!

Tip 1: Houd rekening met de ruimte

Je wil natuurlijk een ruim bureau, maar je wil ook niet dat het teveel ruimte in beslag neemt. Er zijn dus twee soorten ruimten waar je rekening mee moet houden. Allereerst de ruimte die jij ter beschikking hebt voor je bureau.

Daarnaast moet je natuurlijk ook niet kiezen voor een klein bureau. Wanneer je bureau te klein is, kan je alsnog niet prettig werken. Je hebt dan onvoldoende ruimte voor bijvoorbeeld je papieren. Een groot bureau in een wat kleinere ruimte is soms de enige oplossing. Uiteindelijk gaat het erom dat jij voldoende ruimte hebt om lekker te werken.

Tip 2: Denk ergonomisch

Ergonomie, wie heeft het er tegenwoordig niet over. De verhouding van jou tot jouw werkomgeving wordt steeds belangrijker. En dat is niet zonder reden. Een gezonde werkomgeving zorgt voor minder gezondheidsklachten. Het is dus het overwegen waard om te kiezen voor een zit-sta bureau of een verstelbaar bureau. Bij een zit-sta bureau wissel je zittend en staand werken af, waardoor je je beter kunt focussen. Een verstelbaar bureau stel je zo af, dat het precies de juiste hoogte heeft voor jou.

Tip 3: kijk eens online!
Hoewel je een bureau moet kiezen dat bij je past, wil dat niet zeggen dat je niet online kan kijken. In een webshop is er vaak een uitgebreide toelichting bij het bureau dat je aanklikt. Daarbij wordt het bureau vaak bij je thuisbezorgd en soms ook voor je gemonteerd. Bij bijvoorbeeld bureaustoelexpress.nl heb je gratis verzending en krijg je ook advies op maat. Op deze manier weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

De opties van een glazen vitrinekast

woensdag 12 juni 2019 17:10:00 Europe/Minsk

Een vitrinekast kan voor veel opbergproblemen de oplossing zijn. Maar wat als je een collectie hebt die je tentoon wil stellen, maar wel netjes opgeborgen wil hebben? Het is slim om dan voor een glazen vitrinekast te kiezen. Wanneer je hiervoor kiest, zijn er veel opties. Een paar van deze opties hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Een glazen vitrinekast met verlichting

Wanneer je een collectie beeldjes hebt, is het natuurlijk wel zo leuk als je deze goed kan laten zien. Met een glazen vitrinekast ben je dan al een heel eind, maar een kast met verlichting geeft nog net wat extra sfeer aan het geheel. De verlichting die vaak wordt toegepast, is ledverlichting. Deze verlichting geeft een extra dimensie aan je glazen vitrinekast.

Een slot op de vitrinekast

Wanneer je een waardevolle collectie hebt, wil je deze uiteraard veilig bewaren. Het is dan makkelijk om de collectie ergens op te bergen, waar het in ieder geval niet in het zicht is. Dit is natuurlijk wel erg zonde van je spullen.

Dan is een glazen vitrinekast met een slot de uitkomst. Op deze manier kan jij je spullen tentoonstellen op de manier die je het liefst wil. Daarbij hoef je je niet meer druk te maken over de veiligheid van je spullen. Alles zit immers achter slot en grendel.

Glazen vitrinekast aan de muur

Bij een vitrinekast denken veel mensen gelijk aan een grote kast die veel ruimte inneemt. Wanneer je wat minder ruimte hebt, lijkt zo’n kast dan geen goede optie. Een vitrinekast aan de wand biedt dan oplossing. Doordat de glazen vitrinekast niet op de grond staat, oogt het geheel een stuk ruimtelijker. Het feit dat er glas wordt gebruikt in plaats van een robuust materiaal, zoals hout, helpt ook mee aan het ruimtelijke gevoel.

Enthousiast geworden?

Zie je het al helemaal voor je? Jouw collectie in de glazen vitrinekast zoals jij dat mooi vindt? Dan hebben wij nog een tip voor je. Bestel je vitrinekast snel en gemakkelijk online. Op deze manier heb je geen gedoe met ophalen, in elkaar zetten en andere vervelende bijkomstigheden. Je kan er zelfs voor kiezen om eerst langs te komen in de winkel en vervolgens online te bestellen. 

Zo vind jij een goede laptop!

woensdag 12 juni 2019 17:07:46 Europe/Minsk

Zo vind jij een goede laptop!

Ben je toe aan een nieuwe laptop? Of maak je de overstap van computer naar laptop? Dan is de keuze vast niet zo snel gemaakt. Er zijn verschillende laptops in allerlei soorten en maten. Het aanbod is zo groot, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Dat is erg begrijpelijk, want een laptop is niet goedkoop en daarom wil je graag een goede keuze maken. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, die het hopelijk wat makkelijker maken om te kiezen.

Tip 1: kies het geheugen

Het geheugen is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Je wilt immers voldoende opslagruimte hebben voor je bestanden. Het is daarom slim om als eerst te bedenken hoeveel geheugen je nodig denkt te hebben.

Tip 2: kies de grootte

Ga je de laptop vaak meenemen, bijvoorbeeld naar school, of ga je de laptop vrijwel alleen maar thuis gebruiken? Neem dit mee in je overwegingen als je de grootte van je laptop kiest. Ga je dagelijks naar school, dan is een kleiner en dus lichter model misschien makkelijker.

Tip 3: aanvullende eisen

Nu je het geheugen en de grootte hebt gekozen, is het tijd om je aanvullende eisen te bepalen. Wil je bijvoorbeeld een laptop van een bepaald merk, zoals een HP-laptop of maakt het je niet uit?

Tip 4: goedkoop is duurkoop

Wanneer je een laptop gaat kopen, weet je van tevoren al dat het niet goedkoop wordt. Een actie of aanbieding is altijd leuk. Het is daarom altijd slim om te kijken of de laptop die jij op het oog hebt in de aanbieding komt bij een bedrijf.

Daarnaast is te goedkoop ook niet goed. Een laptop van €300,- is niet onmogelijk en ook niet per definitie slecht, maar houd er wel rekening mee dat je voor deze prijs minder krijgt dan een wat duurdere computer. Een goedkope laptop is niet per definitie de beste keuze, want wie kent het gezegde niet: goedkoop is duurkoop.

Tip 5: blijf filteren

Hoe meer je filtert, hoe minder laptops er over blijven. Als je dit blijft doen, dan blijft er vanzelf nog maar 1 laptop over. Controleer wel of dit echt de laptop voor jou is en wees realistisch in je filters. 

Waar jij het best je kantoorartikelen kan bestellen

woensdag 12 juni 2019 17:05:32 Europe/Minsk

Waar jij het best je kantoorartikelen kan bestellen

Of je nou leiding hebt over een groot kantoor of ander bedrijf, of je nou ZZP’er bent, scholier of gewoon je eigen boekhouding bij moet houden: je hebt kantoorartikelen nodig. Waarschijnlijk sta je er niet op die manier bij stil, maar elke pen, elk potlood, gummetje en papiertje dat je gebruikt is natuurlijk een kantoorartikel. Daarom in deze blog, alles over kantoorartikelen.

De noodzakelijke

Als we alle kantoorartikelen willen toelichten, zijn we nog wel even bezig, maar de belangrijkste artikelen willen we je niet onthouden. Daarom benoemen we de belangrijkste kantoorartikelen even voor je.

Allereerst is dat natuurlijk papier. Denk aan kladblokken, printerpapier en flip-overvellen. Papier ga je altijd nodig hebben. Alle andere kantoorartikelen die echt noodzakelijk zijn, sluiten hierbij aan. Denk maar aan pennen, printer(inkt), perforators, nietmachines en correctierollers.

Pennen

Pennen zijn altijd en overal handig, alleen is het een gegeven dat de meeste pennen na een tijdje verdwijnen. Het is dan ook slim om hier een voorraadje van in te slaan. Je weet nooit wanneer je een pen nodig hebt. Hetzelfde geldt voor printerinkt. Juist wanneer je net dat belangrijke verslag uit moet printen is de inkt op. Een voorraad is geen overbodige luxe.

Waar je ook niet zonder kan, maar er niet zoveel van nodig hebt, zijn de perforator en nietmachine. Als het goed is, heb je aan één van beide voldoende. Geef ze een vaste plek, zodat je ze niet kwijtraakt. Daarentegen is het wel handig om een kleine voorraad correctierollers te hebben. Deze koop je vaak ook in een grotere verpakking, zodat je er altijd één bij de hand hebt.

Bestellen of naar de boekhandel?

Helaas gaat alles een keer op. Dat geldt natuurlijk ook voor je voorraad kantoorartikelen. En wat doe je dan? Weer naar de boekhandel, waar jouw favoriete pen net is uitverkocht? Voor bedrijven is online bestellen vaak veel makkelijker dan voor de consument.

Vaak kan je online alleen bestellen wanneer je een bedrijf hebt. Gelukkig is er nu ook een webwinkel die dit een stuk makkelijker maakt. Via kantoorartikelenexpress kan je als gewone consument ook bestellen. Geen gedoe en voor 17.00 uur besteld is ook nog eens morgen in huis!

De aanschaf van een lamineerapparaat

woensdag 12 juni 2019 17:04:09 Europe/Minsk

De aanschaf van een lamineerapparaat

De aanschaf van een lamineerapparaat, het lijkt niet zo ingewikkeld. Je zoekt even op internet, kijkt welke je leuk vindt en welke een zacht prijsje heeft en vervolgens bestel je je lamineerapparaat. Zo moeilijk kan het niet zijn toch?

Zo moeilijk is het inderdaad niet, maar het aanbod is wel groter dan je zou verwachten. En dan kan je het overzicht nog wel eens kwijtraken. Daarom hebben wij een aantal dingen onder elkaar gezet, waar je het best op kan letten bij de aanschaf van een lamineerapparaat.

Afmetingen

Allereerst zijn er verschillen in de afmetingen van lamineerapparaten, maar ook in de afmetingen waarop er gelamineerd kan worden. De meeste mensen kiezen voor een lamineerapparaat geschikt voor A4 vellen. Alles wat kleiner is dan een A4 formaat kan je hier natuurlijk ook mee lamineren, je houdt dan alleen wel meer lege ruimte om het gelamineerde vel heen. 

Vooral voor bedrijven kan het echter een uitkomst zijn om een groter lamineerapparaat aan te schaffen, bijvoorbeeld voor A3 of zelfs A2 papieren. Om het even te visualiseren: een A2-papier is vier keer zo groot als een A4-papiertje. Hiermee kan je dus aardig grote vellen lamineren, maar het nadeel is wel dat het lamineerapparaat ook een stuk groter en daarmee onpraktischer is.

Warm of koud
Meestal gebeurt lamineren door warmte. De plastic hoezen worden door verwarmde rollen en platen gehaald, waardoor de randen tegen elkaar aan smelten. Op deze manier krijg je een glad resultaat, dat ook nog eens weersbestendig is. Blijf er wel altijd bij als je warm lamineert.

Voor sommige materialen is warm lamineren niet zo geschikt, bijvoorbeeld als het product niet warm mag worden. Dan kan je kiezen voor koud lamineren. Hierbij wordt vaak gewerkt met een lamineerpouch, de lijmbelletjes knappen en worden tegen elkaar aangedrukt. Zonder het product te verwarmen, is het gelamineerd.

Weet je al wat je wil?

Zoals je net hebt gelezen, is er genoeg keuze op het gebied van lamineerapparaten. Heb je al besloten wat voor lamineerapparaat je wil? Kijk dan eens op lamineerapparaat.nl. Zij hebben een groot aanbod en met de filters kies je snel het apparaat van jouw keuze. Om gelijk aan de slag te kunnen, heb je echter ook hoezen nodig. Gelukkig verkopen zij die ook!

5x hoe een strategische personeelsplanning je bedrijf beïnvloed

woensdag 12 juni 2019 13:03:37 Europe/Minsk

Een strategische personeelsplanning maakt of kraakt een bedrijf. Wanneer je deze niet op orde hebt kunnen er namelijk diverse knelpunten op het gebied van personele inzet en bezetting voorkomen. Wanneer deze knelpunten geregeld voorkomen is dit erg slecht voor je bedrijf en de werksfeer. Een goede strategische personeelsplanning zorgt er echter voor dat dit juist wel goed gaat.

Personeel beter inzetten

Met behulp van een strategische personeelsplanning kun je het personeel veel beter inzetten. Er kan bijvoorbeeld kennis gedeeld worden en wanneer iemand specialist is op een bepaald gebied kan hij bijspringen wanneer hij in de strategische planning ziet dat een medewerker met zijn specialisme aan de slag gaat.

De juiste man op de juiste plek

Een goede werkgever kent de kernkwaliteiten van zijn werknemers. Wanneer deze worden opgenomen in de strategische personeelsplanning is de kans dat de juiste werkgever op de juiste plek komt veel groter.

Wanneer iedere werknemer in zijn kracht wordt gebruikt zal dit niet alleen de werkresultaten positief beïnvloeden, de werksfeer in het bedrijf krijgt hierdoor namelijk ook een boost. Een werknemer voelt zich namelijk prettig in zijn positie in het bedrijf en zal zich hierdoor positiever opstellen richting werkgever en andere werknemers en een positieve werksfeer komt de werkresultaten nog meer ten goede. Een win-winsituatie dus.

Geen onder- of overcapaciteit met behulp van Outsmart

Door een strategische personeelsplanning te gebruiken voorkom je onder- en overcapaciteit. Doordat je uitgebreid de tijd hebt genomen om vooraf in te schatten hoeveel werknemers voor een bepaalde opdracht nodig zijn is de kans op onder- of overcapaciteit minimaal.

Een handig hulpmiddel dat je hierbij kan helpen is een werkbon app. Dit kun je aanschaffen bij een bedrijf als Outsmart dat sinds kort WerkbonApp heet. Met de software van WerkbonApp kunnen werknemers heel eenvoudig bijhouden hoelang ze met bepaalde werkzaamheden bezig zijn geweest. Een werkgever kan dan achteraf, direct de data van zijn werknemers uitlezen en hieruit opmaken of er sprake is van over- of ondercapaciteit.

Betere workflow

Als het werkpatroon in het bedrijf herhaalbaar en van tevoren gedefinieerd is, is het voor werknemers veel makkelijker om te werken. Dankzij een goede workflow kunnen werknemers, middelen en tijd effectief worden ingezet. Een goede workflow kan gecreëerd worden met behulp van een strategische personeelsplanning.

Lagere kosten

Naast de HR-voordelen leveren de vier bovenstaande zaken nog meer voordelen op. Een van deze voordelen is het hebben van lagere kosten. Doordat iedere werknemer in zijn kracht wordt gebruikt zullen de werkprocessen zeer effectief verlopen en door deze effectiviteit zullen er veel kosten bespaard worden.

Verder kan het personeel dankzij een strategische personeelsplanning veel beter worden ingezet. Hiermee bespaar je uiteraard ook veel geld, want hierdoor voorkom je dat de taakverdeling voor werknemers onduidelijk is en dankzij deze betere taakverdeling kunnen de werknemers ongestoord focussen op de werkprocessen in plaats van op de planning. De efficiëntie van de werknemers zal dus veel hoger liggen en hierdoor zullen er minder kosten hoeven worden gemaakt om eenzelfde resultaat te bereiken.

Beste kantoorinrichting voor een start-up

zaterdag 1 juni 2019 17:35:24 Europe/Minsk

Een goede kantoorinrichting zorgt voor een goede werkomgeving. Een goede werkomgeving zorgt voor goed resultaat. Goed resultaat betekent winst. Het is dus van belang dat je als je een bedrijf start dat je een goede inrichting hebt van je kantoor. In dit artikel wordt duidelijk gemaakt wat er allemaal nodig is voor de beste kantoorinrichting voor een start-up. Ook wordt uitgelegd wat een start-up is.

Een start-up: wat houdt het in?

Veel mensen weten niet het verschil tussen een bedrijf en een start-up. Een start-up is een bedrijf die veel sneller en efficiënter werkt dan een standaard bedrijf. Wat bepaalde bedrijven in 10 jaar willen bereiken doet een start-up in 2 tot 3 jaar. Een kenmerkend woord dat bij een start-up hoort is ‘hypergrowth’. Ze doen er alles aan om in hele korte tijd heel groot te worden.

Wat is de perfecte kantoorinrichting?

Een perfecte kantoorinrichting is een een inrichting waarbij al je werknemers zich op hun gemak voelen. Het is een plek waar ze goed en efficiënt kunnen werken. Ze moeten er ook kunnen relaxen voor als ze pauze hebben. Het moet een plek zijn met kleur en leuke dingen zoals een snoepautomaat. Als je daar meer over wilt weten, klik dan hier. Zorg voor comfortabele stoelen en genoeg beeldschermen zodat iedereen efficiënt kan werken.

Houd je kantoor up to date

Het is van belang dat je niet in de jaren 80 blijft hangen. Je wilt meegaan met de tijd en dingen aanschaffen die modern zijn. Zo is het slim om die computers uit 2010 te vervangen met nieuw computers. Je wilt je interieur ook updaten. Het zorgt voor een fijnere en professionelere sfeer als je meegaat met de tijd.

  1. 1
  2. 2